Så vem är jag?

Hur allt började

När jag var 11 år så fick jag min första mobiltelefon och upptäckte då att man kunde filma och redigera små filmer på den. Jag började göra alla möjliga typer av filmer med mina kompisar och där tändes en gnista som bara har fortsatt att brinna.

Åren gick och jag fortsatte att utvecklas i mitt filmskapande och när min systers vänner skulle gifta sig och jag fick förfrågan om jag ville filma dagen, så svarade jag självklart ja! Så på bröllopsdagen står där en nervös liten Joakim beväpnad med pappas gamla filmkamera och upptäcker att det här med bröllop det var ju rätt kul!

Min syster hade fler kompisar som gifte sig under den här tiden vilket gjorde att jag fick möjligheten att filma fler bröllop, och min fascination växte för varje gång. Men det dröjde ändå till 2020 innan jag tog tag i detta på riktigt och startade upp ett eget företag så att jag kunde få fokusera ännu mer på just bröllop!

Filmälskande skogsmulle

När jag inte har en kamera i handen eller sitter framför en datorskärm och redigerar så älskar jag att vara ute i naturen. Jag är uppväxt på landet, så skog och natur har alltid varit en del av mitt liv. Jag älskar att vandra och har gjort det på lite olika ställen i världen (självklart har jag släpat med en kamera på varje vandring). Jag tycker också det är väldigt kul att kolla på väldigt välgjorda filmer eller serier. Det har kanske hänt en och annan gång att jag behövt stanna en serie mitt i ett avsnitt, skrika av glädje över hur vackert det är för att sedan spela om scenen alldeles för många gånger innan jag fortsätter kolla på avsnittet.

Hopplös romantiker

Jag fastnade för just bröllop för jag är en hopplös romantiker. Jag älskar filmer där paret får varandra till slut och lever lyckliga i alla sina dagar. Att då få vara med och uppleva detta på riktigt, det är ju helt underbart! Jag älskar att föreviga genuina ögonblick och kommer göra allt för att få er att skratta och glömma bort att jag är där så att ni kan lägga 100 % av ert fokus på varandra.

Jag älskar att föreviga genuina ögonblick och kommer göra allt för att få er att skratta och glömma bort att jag är där så att ni kan lägga 100% av ert fokus på varandra.

Jag vill att ni ska kunna titta tillbaka på er bröllopsdag om 10 år och återuppleva jublet från alla gäster när ni får kyssa varandra för första gången som äkta makar, skrattet när en barndomsvän berättar en riktigt pinsam anekdot och adrenalinet som pumpar genom kroppen när ni festar genom natten med alla era vänner.

Att filma ett bröllop är ingen liten grej och jag tar detta på stort allvar. Om jag får äran att vara med på er dag så kommer ni se mig smyga runt med kameran nästan konstant, alltid på jakt efter nästa vackra bildruta eller skratt. Jag tycker det är otroligt roligt att få lära känna er lite extra och att få skapa en film som talar till just er personligen. Jag ser fram emot att höra ifrån er!

– Joakim

Joakim iverskog på ett bröllop med filmutstyr

Jag vill inte bara skapa filmer som är vackra och trendiga. Jag vill skapa filmer som berör på djupet och är tidlösa.

Videografen Joakim Iverskog filmar cinematiskt på solnedgången

Verkar jag som en bra match för er? hör av er så pratar vi mer!

Jag kommer återkomma med mer information och fixa ett samtal så snabbt jag kan.
Ajdå! Något gick snett, testa igen. Se till att du har fyllt i de fälten med asterisk (*)